Üdvözöljük Weboldalunkon!

Az AduPrint Kft. ofszet nyomtatással, valamint teljeskörű kötészettel foglalkozik. Célunk ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása, a gyors és rugalmas gyártás az egyszínes nyomatok készítésétõl a színes kiadványok nyomtatásáig és kötészetéig.


Az AduPrint nyomda rövid átfutási idõket, megoldásközpontúságot és ügyfél-orientáltságot kínál. Hagyományainkat folytatva célunk minõséget és megbízhatóságot nyújtani ügyfeleinknek.
 
Az AduPrint Kft. azon piaci szereplők egyike, amelyek folyamatosan képesek a megújulásra. 50 éve állítunk elő nyomtatványokat, folyamatosan felhasználva az adott kor technológiáját és állandóan keresve a fejlődési lehetőségeket. Tapasztalataink azonban nem csupán a szakmai hozzáértésben és a géppark bővítésében jelennek meg. Ügyfeleink elvárásai és igényei is állandóan motiválnak minket, hiszen minden fejlesztésünk célja, hogy több lehetőséget kínálva, jobban és gyorsabban készítsük el az ügyfelek által megálmodott kiadványokat. Mára az AduPrint Kft. korszerűen felszerelt, sokoldalú nyomdai szolgáltatóvá fejlődött.

Mindent egy helyen: így a leggyorsabb. A számítógépes előkészítéstől a nyomtatáson, kötészeten és csomagolásig minden egy helyen, óbudai nyomdacentrumunkban zajlik. Tiszta, átlátható körülmények között dolgozunk, hogy az elkészült termékeket minél jobb legyen kézbe vennie.

 

Széchenyi 2020

 

Az AduPrint nyomda az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerint tanúsított, integrált irányítási rendszert működtet.
A bevezetéssel az AduPrint nyomda célja biztosítani, hogy a termelési és szolgáltatási folyamatok minden részletre kiterjedően tervezhetőek, működtethetőek és nyomon követhetőek legyenek.
A bevezetésre került integrált irányítási rendszert a Digart Hungary Kft. tanúsította.